Home Register  Purchasing Market Research | Global Sourcing | Source.Direct | Supply Chain Development | Meet&Match

 Meet&Match
Over Meet&Match
Meet&match support
 Contact

Inloggen
E-mail adres:

Wachtwoord:

Wachtwoord vergeten?

 Inloggen
 U kunt zich nu gratis registreren!
 Add to favorites
  English Nederlands Deutsch
Welcome

Welkom bij Meet&Match van Co-makers.com, dé matchmakers in de maakindustrie. In aanvulling op de reguliere matchmaking activiteiten van Co-makers.com organiseren wij in samenwerking met een groot aantal leidende industrie-beurzen in Nederland, België en Duitsland een aantal 'matchmaking' of 'brokerage'-events volgens de door ons ontwikkelde 'Meet&Match' formule. Deze bijeenkomsten zijn er primair op gericht om toeleveranciers en uitbesteders in de maak-industrie met elkaar in contact te brengen.

De 'Meet&Match' formule is erop gericht om op basis van beknopte bedrijfsprofielen van de deelnemers aan de matchmaking events beter te kunnen inschatten wat de kans is op een 'successful match'. Hierdoor wordt de kwaliteit van de gesprekken verhoogd. Bovendien worden deze beknopte bedrijfsprofielen hergebruikt, u schrijft zich een keer in met uw bedrijfsprofiel en aanmelding voor de verschillende matchmaking events vergt daarna nog slechts één druk op de knop.

Schrijf u nu in en meldt u aan voor de eerstvolgende 'Meet&Match' events! Wij helpen u graag bij het vinden van uw 'successful match'.

Events

Op dit moment staan er geen matchmaking events gepland.

 

  © 2020 Co-makers International b.v. All Rights Reserved.